Floyd Mayweather Jr. wordt aankomende vrijdag vrijgelaten uit Clark County na 63 dagen te hebben gezeten. Mayweather Jr. zat een gevangenisstraf uit nadat hij de moeder van zijn kinderen had mishandeld.

The Money Team

Nu hij aankomende vrijdag weer op vrije voeten komt, kan hij samen met zijn vriend Curtis Jackson (50 Cent) werken aan hun bokspromotie bedrijf TMT (The Money Team). De mannen willen met TMT een heel andere opzet benaderen van het promoten en matchen van boksers. De sport heeft de laatste twintig jaar veel aan populariteit verloren. Veel promotors organiseren geen gevechten met rivaliserende promotors en beschermen hun vechters door het uitzoeken van tegenstanders. TMT promotions gaat het over een andere boeg gooien en wil goede gevechten organiseren voor de fans.

“Wij willen het boksen veranderen”

“Wij willen het boksen veranderen. Ons doel is om een bedrijf te creëren voor vechters door vechters. Wij zetten ons ook in voor een jongere doelgroep,” aldus Curtis Jackson. TMT heeft inmiddels Yuriorkis Gamboa, Andre Dirrell en Billy Dib onder hun hoede.