Talentmeting Boksbond

Wie droomt er niet van een Olympische medaille te winnen? Dan is dit je kans om je bokstalent te laten meten.

Ben jij een Meisje of een Jongen tussen 13 en 20 jaar. Wil je jouw bokstalent in kaart brengen voor de Olympische Spelen in 2016 of 2020? Ga dan naar de Talentendag 2012 in Amsterdam.

Op zaterdag 15 september dag organiseert Regio Noord Holland een Talentendag. De Talentmeting wordt per leeftijdsgroep afgenomen. Afhankelijk van het aantal en de leeftijd van de deelnemers zal de dagindeling gemaakt worden.

Stoten, verdedigen, verplaatsen, een echte sparring en nog veel meer. Je kunt het allemaal op 15 september laten zien. Weet jij al waar jouw kwaliteiten liggen? Toptrainers en Scouts van de Boksbond zullen aanwezig zijn om onbekend talent te scouten. Talentvolle boksers zullen direct erna een informele uitnodiging ontvangen voor de Talenttraining. Binnen 14 dagen na de Talentdag ontvangen Talentvolle boksers een definitieve uitnodiging. Deze is voor een periode van 3 x 13 weken. Elke 13 weken wordt de ontwikkeling gemeten die je als Talent hebt doorgemaakt. Hiervoor dien je lid te worden van de Boksbond.

Wanneer Talentmeting?

Zaterdag 15 september 2012.

Programma en locatie?

Je krijgt de definitieve uitnodiging voor de Talentmeting per email. Hierbij zit een programma waarop tijd en locatie staan waar de Talentmeting wordt gehouden.
Inschrijven en deelname?

Ook niet leden van de Boksbond kunnen deelnemen aan de Talentmeting. Iedereen kan zich aanmelden met een inschrijfformulier van de site van de Boksbond. www.boksen.nl

De inschrijving gaat automatisch naar de organisatie, de Boksbond en ook naar jou.

Kosten?

Aan de inschrijving van Talentmeting zijn geen kosten verbonden.

Diploma?

Deelnemers ontvangen binnen 14 dagen na de Talenmeting een diploma waarop je waardering is uitgewerkt.

Meer informatie?

Zie daarvoor. www.boksen.nl Je kunt ook mailen naar a.cohen87@upcmail.nl of bellen naar 0614 489634