Sporthal de Watertoren in Egmond aan Zee was het toneel voor het vechtsportspektakel `Fight for Victory`. Het openingsevenement van het nieuwe seizoen dat voor de tweede maal werd georganiseerd door M-Sport (Janes Schouten) en Ellen Bruins. Het is nog relatief vroeg in de middag wanneer R1N arriveert bij sporthal de Watertoren en warm wordt onthaald door de organisatie. Een hapje en een drankje zorgen ervoor dat er weer eens gepraat kan worden met oude bekenden en andere vechtsportliefhebbers. We bespreken de toekomst, het verleden en prominenten uit de vechtsportwereld. De zomervakantie is weer voorbij dus knallen maar weer!

En dat gebeurde in Egmond aan Zee. 27 partijen in verschillende klassen en niveaus. De zaal lekker gevuld en de sfeer was opperbest. Op één partij na werden alle partijen gevochten op sportieve wijze. Het evenement werd afgesloten met een Nederlands titelgevecht tussen Donald Berner en Marino Schouten. De jury besloot dat Marino Schouten als winnaar naar huis ging.

Het was een goed begin van het nieuwe seizoen en alle lof voor Ellen Bruins die wederom heeft laten zien dat een gala promoten meer inhoud dan alleen een ring huren. Hartelijk dank voor de goede zorgen.