De ongeslagen Adrien Broner (24-0, 20 knock-outs), wie het op 17 november opneemt tegen Antonio DeMarco, ziet zichzelf in de toekomst als de best betaalde bokser van de eeuw. “Na Mayweather en Pacquiao zal ik de best betaalde bokser van de eeuw worden.”

Halve finale

Broner, slechts 23 lentes jong, zorgt voor hoge kijkcijfers bij HBO en heeft honderdduizenden fans achter zich weten te scharen. Dit alles heeft hij te danken aan zijn ‘Mayweather achtige’ vechtstijl en indrukwekkende overwinningen. Hij vindt het dan ook een eer dat hij met Mayweather vergeleken wordt. “Het is zeker een compliment dat ik met Floyd vergeleken word. Hij is als een grote broer voor mij. Ik heb veel van hem geleerd.”

Uitdaging

Morgenavond staat Broner voor een grote uitdaging wanneer hij het opneemt tegen Antonio DeMarco in de Boardwalk Hall in Atlantic City. DeMarco, wie zijn WBC lichtgewicht titel op het spel zet, wist deze twee keer met succes te verdedigen. Dit deed hij dan ook twee keer zeer overtuigend met een knock-out overwinning. “Het wordt mijn grootste uitdaging uit mijn carrière. Hij is met stip mijn beste opponent zover,” aldus Broner.