Juan Manuel Marquez ontkent dat er plannen worden gemaakt voor een vijfde gevecht tegen Manny Pacquiao. Top Rank CEO Bob Arum maakte eerder deze week bekend dat Pacquiao nog niet met pensioen gaat en dat er gewerkt wordt aan een vijfde gevecht tussen de heren.

“Ik vraag haar nog steeds om toestemming”

Marquez, die eerder aan zijn vrouw beloofde te zullen stoppen met boksen na zijn gevecht tegen Pacquiao, maakte na zijn indrukwekkende overwinning bekend dat hij nog eenmaal in actie wil komen. “Op dit moment zou ik je niet eens kunnen vertellen wanneer ik weer in actie zal komen. Voordat ik aan mijn gevecht tegen Pacquiao begon had ik mijn vrouw verteld dat ik een punt achter mijn carrière zou zetten ongeacht wat de uitslag zou zijn. Maar toen ik terugkeerde in Mexico vertelde ik mijn vrouw dat ik nog één keer in actie wil komen, maar zij zei nee. Maar ik vraag haar nog steeds om toestemming,” aldus Marquez.

“Kont kussen”

Na zijn knock-out overwinning op Pacquiao zei de trainer van Pacquiao, Freddie Roach, dat Marquez verboden middelen zou hebben gebruikt. “Ik vond het ongelooflijk dat er op de sociale netwerken werd gesproken dat ik verboden middelen zou hebben gebruikt. Ik ben al 20 jaar een schone vechter. Freddie Roach zei dat hij mijn kont zou kussen als de drugstesten negatief binnen zouden komen,” aldus Marquez.