Bellator zal tijdens het Bellator 89 evenement officieel van start gaan met de openingsrondes van het middengewicht toernooi.

Marcos Galvao vs Eduardo Dantas

In de hoofdpartij van de avond zal de 30-jarige Marcos Galvao het opnemen tegen Bellator bantamgewicht kampioen Eduardo Dantas. Dantas, de door Sherdog als nummer 10 geplaatste bantamgewicht in de wereld, zal voor het eerst zijn Bellator bantamgewicht titel op het spel zetten. De pas 23-jarige Braziliaan won de titel in april vorig jaar na een submission overwinning op Zach Makovsky.

UFC-veteranen

In het middengewicht toernooi zullen enkele UFC-veteranen in actie komen. Zo zal Bellator seizoen 6 finalist Brian Rogers het opnemen tegen UFC-veteraan Dan Cramer. Komt Brett Cooper in actie tegen UFC-veteraan Norman Paraisy. Zal Andreas Spang het opnemen tegen voormalig WEC licht zwaargewicht kampioen Doug Marshall en zal Mikkel Parlo het in zijn tweede optreden in Bellator opnemen tegen Bellator debutant Sultan Aliev. Het Bellator 89 evenement zal plaatsvinden op 14 februari in het Bojangles Coliseum in Charlotte.

Het programma is als volgt:

Hoofdprogramma:

Marcos Galvao vs Eduardo Dantas
Mikkel Parlo vs Sultan Aliev middengewicht toernooi openingsronde
Brett Cooper vs Norman Paraisy middengewicht toernooi openingsronde
Andreas Spang vs Doug Marshall middengewicht toernooi openingsronde
Brian Rogers vs Dan Cramer middengewicht toernooi openingsronde