De oorspronkelijke hoofdpartij van ons North vs The Rest Gala zal helaas geen doorgang vinden. Michael Duut heeft het aanbod gekregen om op het Glory World Series Event in Londen te vechten. Dit is voor Michael Duut de kans om zich aan een wereldwijd publiek te presenteren. Omdat North vs The Rest ernaar streeft haar vechters een platform te bieden om zich in de kijker te vechten is deze stap van Duut dan ook één die wij niet in de weg willen staan.

Lastige keuze

Omdat Michael de hoofdpartij zou vechten stond de organisatie wel voor een lastige keuze; Michael in Leek houden of hem de kans bieden in London te vechten. Na goed overleg tussen alle betrokken partijen is er besloten Michael in London te laten vechten. Hij zal het daar opnemen tegen de Amerikaan Raymond Daniels. Wij wensen Michael heel veel succes en zullen zijn prestaties zeker volgen.

Michael zal in goed overleg de mensen die voor hem een kaartje hebben gekocht vragen om het gala North vs The Rest toch te steunen. Hoewel de organisatie van North vs The Rest hem de ruimte biedt om deze stap op korte termijn te kunnen maken vindt hij het vervelend hen te moeten benadelen door deze mogelijkheid daadwerkelijk te benutten. Hij roept dan ook alle betrokken partijen op om het gala te steunen. Zelf zal hij zondag 24 maart in Leek wel aanwezig zijn om zijn vechtervaring met het publiek te delen en wie weet her en der een handtekening uit te delen.

Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie zojuist het bericht bereikt dat de tegenstander van Michael Duut, Henriques Zowa geblesseerd is. Hij heeft een vervelende blessure waardoor hij niet kan vechten, we wensen hem namens de organisatie van North vs The Rest heel veel beterschap!

De nieuwe hoofdpartij wordt de partij om de Nederlandse titel van de WFCA tussen Miles Simson en Alva Remor.

Al met al is de organisatie er van overtuigd een zeer geslaagde en sportieve vechtsportzondag neer te zetten op 24 maart.