Conor McGregor won eerder dit jaar op spectaculaire wijze zijn debuut in de UFC en is van plan dat tijdens het UFC on FOX Sports 1 evenement over te doen.

“Mijn debuut in de VS wordt krankzinnig”

De 24-jarige Ier, die in 2012 de licht- en vedergewicht titels veroverde in de Britse MMA-organisatie Cage Warriors, zal het in zijn Amerikaanse MMA-debuut opnemen tegen Andy Ogle. “Het maakt niet uit tegen wie ik het opneem. De uitkomst is hetzelfde: na één ronde is het over. Het gevecht zal nog geen minuut in beslag nemen. Mijn debuut in de VS wordt krankzinnig.”

McGregor is sinds 2011 ongeslagen en won zeven van zijn laatste negen overwinningen in de eerste ronde. McGregor ziet zichzelf over zes jaar als de pound-for-pound kampioen: “Wanneer ik de dertig lentes passeer ben ik de pound-for- pound kampioen en behoor ik tot het zelfde niveau als Anderson Silva. Dat is pas over zes jaar. Ik doe dit om de toekomst van mijn familie veilig te stellen. Op het moment heb ik geen kinderen, maar wanneer ik die stap neem, wil ik dat ze een goed leven hebben.”