Het lijkt erop dat UFC-president Dana White en Anthony Pettis het niet met elkaar eens zijn over een gevecht tegen Benson Henderson.

“Ik wil niet dat deze jongen zich gaat haasten”

White liet na afloop van het UFC 161 evenement aan FUEL TV weten dat Pettis het op 31 augustus niet op kan nemen tegen UFC lichtgewicht kampioen Benson Henderson omdat hij denkt dat hij voor die tijd niet hersteld zou zijn van zijn knieblessure. “Hij zal voor die tijd niet klaar zijn. De dokter, naar wie ik luister en respecteer, zegt dat hij niet op tijd hersteld zal zijn. Ik laat hem deze week naar Vegas overvliegen voor een second opinion. Ik wil niet dat deze jongen zich gaat haasten,” aldus White.

Pettis, die het oorspronkelijk begin augustus zou hebben opgenomen tegen UFC vedergewicht kampioen José Aldo, liet weten wel te willen vechten tegen Henderson. “Ik kan er helemaal voor klaar zijn om het in Milwaukee tegen Benson Henderson op te nemen.”

Benson Henderson zal het nu opnemen tegen TJ Grant, die na zijn knock-out overwinning op Gray Maynard, als de nummer 1 contender wordt gezien.