Tyrone Spong zal op 10 augustus tijdens het vierde World Series of Fighting evenement zijn tweede optreden als Mixed Martial Artist maken. De Blackzilian zal het in de Citizens Business Bank Arena in Ontario opnemen tegen Angel DeAnda.

Spong vs DeAnda

De 27-jarige Spong (1-0-0), die op 3 november 2012 zijn MMA-debuut omzette in een knock-out overwinning op Travis Bartlett, won eerder dit jaar tijdens het GLORY 5 evenement in Londen op knock-out van Remy Bonjasky. Het was de vijfde overwinning op rij voor Spong, die in 2010 zijn laatste nederlaag leed.

DeAnda (11-2-0) is sinds 2008 actief in het Mixed Martial Arts en wist zijn laatste vier partijen op technisch knock-out te winnen. Zijn meest recente overwinning vond plaats op 15 november jongstleden. Destijds rekende hij in het Tachi Palace Hotel & Casino in Lemoore in de derde ronde af met Strikeforce veteraan Anthony Ruiz.

Sefo vs Huckaba

De meest opvallende deelnemer aan het evenement is Ray Sefo. Hij zal iets doen wat de meeste promotors nog nooit gedaan hebben, namelijk in actie komen voor zijn eigen bedrijf. “Ik zal in actie komen tijdens het WSOF 4 evenement. Ik kijk er enorm naar uit,” liet Sefo na afloop van het WSOF 3 evenement weten. De 42-jarige Nieuw-Zeelander is ruim 18 jaar actief als professioneel vechtsporter en zal het opnemen tegen de drie jaar jongere Dave Huckaba.

Het programma is als volgt:

Hoofdprogramma

Licht zwaargewicht: Tyrone Spong vs Angel DeAnda
Zwaargewicht: Ray Sefo vs Dave Huckaba
Lichtgewicht: Tyson Griffin vs Gesias Cavalcante