Het circus rondom het gevecht tussen pound-for-pound koning Floyd Mayweather Jr. en de grote belofte Saul ‘Canelo Alvarez’ is begonnen.

“Je kunt me in elke ring plaatsen en ik zal er altijd als winnaar uitkomen`

De supersterren begonnen gisteren op het Times Square in New York aan hun promotietour. Een staredown van een minuut zorgde ervoor dat het publiek massaal uit hun dak ging. “Canelo, ik waardeer het dat je het tegen mij op wil nemen. Laten we de fans geven wat ze willen.  De aarde is mijn gebied. Je kunt me in elke ring plaatsen en ik zal er altijd als winnaar uitkomen,” aldus Mayweather Jr. (44-0)

De 22-jarige Alvarez (42-0-1) liet weten dat zijn tijd is aangebroken en dat hij op 14 september als winnaar de ring zal verlaten. “Ik ben klaar voor de grote uitdagingen en nu moet ik mezelf op 14 september tegen Floyd Mayweather bewijzen. Ik heb gezegd dat ik het tegen de beste op wil nemen en nu sta ik hier oog in oog met de beste pound-for-pound vechter. Dit gevecht is voor al mijn fans, mijn familie en natuurlijk voor Mexico.” Voor hun promotietour zullen de boksers elf steden aandoen.