Voor het megagevecht tussen Floyd Mayweather Jr. en Saul ‘Canelo’ Alvarez op 14 september in de MGM Grand Garden Arena zijn ondanks de hoge prijzen ($350 tot $2,000) geen kaarten meer te krijgen. In minder dan 24 uur nadat de verkoop van start ging, waren er geen kaartjes meer te krijgen. Dat meldt Golden Boy Promotions.

“Ik wil alle fans bedanken voor hun steun”

Golden Boy Promotions kondigde ook aan dat de wedstrijd op zes MGM Resorts via een gesloten tv-circuit zal worden uitgezonden. Voor zo’n honderd dollar kan je de wedstrijd bekijken in de MGM Grand, Mandalay Bay, Aria, The Mirage, Monte Carlo of New York-New York.

“Dat het evenement is uitverkocht verbaasd mij niet. Dat gebeurt nou eenmaal als de beste het tegen de beste opneemt. Ik wil alle fans bedanken voor hun steun. Zij zullen op 14 september in de MGM Grand Garden Arena op een geweldige show worden getrakteerd,” aldus Mayweather Jr.

“Ik wil iedereen bedanken die kaarten heeft gekocht voor dit evenement. Er zal genoeg steun voor mij zijn in de MGM Grand Garden Arena op 14 september. Dit is het belangrijkste gevecht uit mijn carrière. Ik zal er op mijn best zijn en winnen,” liet Alvarez weten.