Andre Ward en Julio Cesar Chavez Jr. hebben beide interesse getoond om het aan het einde van dit jaar of aan het begin van het nieuwe jaar tegen elkaar op te nemen.

“Dolgraag willen zien”

Ward, de winnaar van het Super Six World Boxing Classic toernooi en de huidige WBA (Super), WBC en The Ring kampioen in het super middengewicht, heeft er alle vertrouwen in dat de fans en HBO dit gevecht willen zien. “Ik denk dat dit gevecht met Chavez Jr. een gevecht is dat kan worden geregeld. Ik ben er zeker van dat HBO en de fans het dolgraag willen zien,” aldus Ward.

Voormalig WBC middengewicht kampioen Cesar Chavez Jr. kwam in september vorig jaar voor het laatst in actie. De zoon van de legendarische bokser Julio Cesar Chavez werd na zijn nederlaag tegen Sergio Martinez schuldig bevonden op het gebruik van verboden middelen met als gevolg een schorsing van negen maanden en een boete van 900.000 dollar. De Mexicaan zal op 3 augustus terugkeren in de ring en het opnemen tegen Brian Vera.

“Ward is een andere Mayweather, maar zonder de marketing. Hij is jong, een Olympisch goud medaillist, iets wat Mayweather niet bereiken kon. Ik zou het aan het einde van het jaar op willen nemen tegen Ward,” aldus Chavez Jr.