David Price liep het afgelopen weekend een enorme deuk in zijn carrière op door voor de tweede keer op rij te verliezen van Tony Thompson. Het grote vingerwijzen is inmiddels begonnen, gezien Frank Maloney de promotor van Price, beweert dat Price de nederlaag te danken heeft aan Lennox Lewis.

“Hij moet wel offers maken”

De voormalig wereldkampioen stond Price enkele weken bij in de voorbereiding op zijn gevecht tegen Thompson. Volgens Maloney heeft Lewis zijn aanpak niet gewerkt, waarop Lewis woedend reageerde op Twitter. “Maloney geeft mij de schuld voor deze nederlaag? Ongelooflijk. Ik vroeg om acht weken training. Hij gaf me er drie,” aldus Lewis.

De Amerikaan gelooft dat Lewis er weer boven op komt, maar dat hij daarvoor wel enkele grote veranderingen moet ondergaan. “David is een geweldige vent en hij kan hiervan terugkomen. Hij moet wel offers maken om zijn spel naar een hoger niveau te brengen. Als David mij in zijn team wil om te helpen zijn carrière op te bouwen, dan zal ik er altijd voor hem zijn. Ik ga nergens heen.”