Na evenementen te hebben georganiseerd in Kroatië, Brazilië, Oostenrijk en de Verenigde Arabische Emiraten keert SUPERKOMBAT op 30 augustus terug naar Roemenië. Om precies te zijn naar Targoviste, de stad die bekend staat om Vlad Dracula, de voormalige vorst van Walachije.

World Grand Prix

“Van februari tot juni hebben we niet minder dan elf evenementen georganiseerd. We hebben dus twee maanden pauze gehad waarin we ons hebben kunnen voorbereiden op het herfstseizoen. SUPERKOMBAT New Heroes Targoviste zal de weg openen naar vier World Grand Prix, die staan gepland voor het einde van dit jaar,” aldus Eduard Irimia, de president van SUPERKOMBAT.

Op het programma staan een 9-tal partijen waarin Roemenië het tegen de rest van Europa zal opnemen. Amansio Paraschiv, Cristian Milea, Danut Hurduc, Claudiu Badoi, Cristian Ristea, Ciprian Schiopu, Stefan Szomoru, Catalin Sacagiu, Flavius Boiciuc en Daniel Lazar zijn enkele namen die op 30 augustus zullen schitteren. Ook zullen de gebroeders Stoica (Andrei en Bogdan) en Ionut Atodiresei in actie komen.