Zaterdag 9 november aanstaande organiseert RINGS een Budo Gala in Amstelveen. Niet zomaar een Budo Gala, maar een evenement waarin de traditionele Oosterse krijgskunsten samen optrekken met de harde kickbokssport.

Demonstratie

Een evenement waarin een demonstratie wedstrijd centraal staat. 12 demonstraties van verschillende vechtkunsten zullen hun uiterste best doen om ‘de beste demo’ van de avond te verzorgen. Een jury bestaande uit gerenommeerde namen uit de vechtsportwereld zal een oordeel vellen op basis van de ‘amusementswaarde’ en de ‘vechtkundige waarde’. Deze beoordeling wordt in cijfers uitgedrukt en geeft aan het einde van de avond een winnaar. De winnaar van de ‘RINGS BUDO TROPHY 2013’.

De demonstratieteams zijn als volgt;

– Karate (Yokoso)
– Nunchaku (SNN)
– Aikido (DAF)
– Jiu Jitsu (Bert van Haren)
– Kempo (KAN)
– WuShu (Minh Zone)
– Kuk Sool Won (KSW Benelux)
– Pencak Silat (NPSB)
– Yoseikan Budo (De Jong)
– WTF Taekwondo (Erwin Dekkers)
– ITF Taekwondo (In Nae Do Kwan)
– Fudoshin Ryu (Ron den Boer)

Naast de demonstraties op de mat (tatami) is er ook een ‘4 man toernooi K-1’ in de ring. Twee halve finales en een finale! Ook daar is een prijs te winnen! Dat geldt ook voor een ‘4 man semi-contact kickboksen’ op de tatami. Dit semi-contact systeem wordt internationaal veel beoefend en zou een goede start zijn voor de jeugdvechters, alvorens de meedogenloze ring te betreden.

Het gala wordt geopend daar het Engelse karate-fenomeen Chloe Bruce. Met haar wervelende oefening trekt ze de hele wereld over en is van absolute wereldklasse. Het RINGS BUDO Gala wordt georganiseerd in de sfeervolle Emergo-sporthal in Amstelveen en zal stipt om 19.00 uur beginnen. Kaarten zijn vanaf 1 september online verkrijgbaar. In de voorverkoop zijn de kaarten goedkoper dan aan de kassa! De belangstelling voor het evenement is nu al zeer groot. De kans dat het uitverkocht gaat worden wordt zeer waarschijnlijk geacht. Wees er dus snel bij.