De recente berichtgeving over de gezondheidsproblemen van Stefan Struve zijn bij iedereen hard aangekomen. Onlangs werden er bij de boomlange mixed martial artist hartproblemen geconstateerd waardoor het onduidelijk is of hij ooit nog voet in de Octagon zal zetten.

” Ik ben zo opgelucht dat ze er op tijd bij waren om het te behandelen”

Struve zijn collega’s hebben via social media met ontzag gereageerd op het slechte nieuws. Chael Sonnen, Alistair Overeem en Stipe Miocic zijn slechts enkele van de vele die de ‘Skyscraper’ een hart onder de riem hebben gestoken.

Alistair Overeem (UFC-vechter): Veel succes Stefan Struve! Zeer spijtig om te horen.
Jim Miller (UFC-vechter): Veel succes Stefan Struve. Ik hoop je snel in de kooi terug te zien, maatje. Ik ben een grote fan.
Stipe Miocic (UFC-vechter): Ik heb moeite om de juiste woorden te vinden om te zeggen hoe erg ik het vind. Als iemand van zoiets terug kan komen dat is hij het wel.
Patricia Vidonic (Bellator veterane): We hebben allemaal een pad die we in het leven moeten afleggen, die van jou heeft zojuist een wending genomen. De beste wensen Stefan.
Chael Sonnen (UFC-vechter): Erg spijtig om dit nieuws te horen. Ik ben zo opgelucht dat ze er op tijd bij waren om het te behandelen. Je bent niet alleen.