De 32-jarige Jason ‘Mayhem’ Miller heeft voor de rechtbank verklaard dat hij onschuldig is. Volgens hem zijn de aanklachten tegen hem onterecht.

Geschopt en geslagen

Miller moest afgelopen maandag voor de rechter in Orange County verschijnen wegens huiselijk geweld. De UFC-veteraan werd eerder deze maand twee keer opgepakt omdat hij Ana Pricilla, bij Miller bekend als Anna Stable, zou hebben mishandeld.

Volgens Pricilla zou Miller over haar heen hebben geplast en haar in de wurggreep genomen hebben totdat ze op de grond viel. Vervolgens zou Miller haar geslagen en geschopt hebben. Volgens Miller zijn advocaat werd aan Pricilla gevraagd om het huis te verlaten, maar Miller’s vader zag toen dat ze haar zoon aanviel.

Het Openbaar Ministerie (OM) vroeg aan de rechter om Pricilla haar verwondingen in het dossier op te nemen, waarop de verdediging zei: “Het slachtoffer traint als mixed martial artist en had de blessures waarschijnlijk al. In plaats van naar het ziekenhuis te gaan, besloot het slachtoffer de nacht in Miller zijn huis door te brengen en het incident pas een ruime tijd later bekend te maken.”

Miller moet op 30 augustus weer voor de rechtbank verschijnen.