Shownieuws meldt dat Badr ‘Bad Boy’ Hari op zaterdag 9 november terug zal keren in de ring. De veelbesproken kickbokser zal het dan tijdens het tweede Legend evenement in Moskou opnemen tegen de levende K-1 legende Alexey Ignashov.

‘The Red Scorpion’

Evenals Hari kwam ook Ignashov dit jaar slechts één keer in actie. De bijna twee meter lange Rus, die de bijnaam ‘The Red Scorpion’ draagt, was aan het begin van deze eeuw een geduchte tegenstander. Met overwinningen op Peter Aerts, Remy Bonjasky en Semmy Schilt behoorde Ignashov zo’n tien jaar geleden tot de absolute wereldtop.

Ook Hari moest er in 2003 aan geloven. Tijdens It’s Showtime in de Amsterdam ArenA sloeg de Rus Hari in de derde ronde met een rechterhoek knock-out. Hari wist zeven jaar later tijdens de K-1 World Grand Prix 2010 in Yokohama zijn nederlaag recht te zetten. Destijds werd hij na drie rondes unaniem als winnaar aangewezen.

Eerder kondigde Legend al de rematch tussen Mirko Filipovic en Alexander Emelianenko aan. De partij tussen Hari en Ignashov heeft de Russische organisatie nog niet bevestigd.