Chris ‘The Nightmare’ Arreola had gisteravond in het Fantasy Springs Resort & Casino in Indio slechts één van de twaalf rondes nodig om een overwinning op Seth Mitchell te boeken.

“Ik kwam hier met een missie`

Arreola sloeg Mitchell al binnen twee minuten tegen het canvas, maar de voormalig American football-speler wist toch nog overeind te krabbelen. Een halve minuut later besloot Jack Reiss, de derde man in de ring, de partij te beëindigen omdat Mitchell volgens hem niet meer in staat was zichzelf te verdedigen.

Arreola maakte voorafgaand aan de partij bekend dat hij dit gevecht serieuzer nam dan al zijn voorgaande. Hij verliet zijn gebruikelijke trainingskamp in zijn woonplaats Riverside, om te trainen in de hitte van de Phoenix woestijn.

“Vandaag was het een makkelijke klus. Dat komt door het harde werk dat ik in Arizona geleverd heb. Ik kwam hier met een missie. Die missie was om te winnen. Ik wil nu de wereldtitel. Ik ben nu de nummer 2 (WBC) en Bermane Stiverne is de nummer 1. Ik denk dat Vitali Klitschko niet meer terug zal keren, dus geef mij die rematch tegen Stiverne,” aldus Arreola.