Voor Wladimir Klitschko staat er op zaterdag 5 oktober veel op het spel. De Oekraïner zal dan in de Olympic Indoor Arena in Moskou zijn titels verdedigen tegen de ongeslagen Rus Alexander Povetkin.

Gebroken neus

Dat tijdens de trainingen alles gegeven wordt is de normaalste zaak van de wereld, maar soms zijn er van die momenten dat er net een tandje bijgezet moet worden. Daar weet Sam Sexton, de sparringpartner van Klitschko, alles van. De 29-jarige Brit, die vorige maand naar Oostenrijk vertrok om Klitschko in zijn voorbereiding bij te staan, liep tijdens het sparren een gebroken neus op.

Door de gebroken neus, de zwellingen en de blauwe plekken aan het gezicht mist hij de bruiloft van zijn beste vriend Brad. Sexton zou zich door zijn uiterlijk niet op zijn gemak voelen om de bruiloft te bezoeken en heeft daarom besloten niet te gaan. Toen Klitschko het nieuws te horen kreeg besloot hij een videoboodschap te maken waarin hij het verhaal uitlegt en zijn verontschuldigingen richting het toekomstige bruidspaar uitte.