Als er iemand op de wereld rondloopt die weet hoe je met succes een titel moet verdedigen, dan is het Floyd Mayweather Jr. wel. De 36-jarige Amerikaan wist zijn titels al 15 keer met succes te verdedigen en is ongeslagen in zijn 17-jarige carrière als profbokser. Geen wonder dat ‘Pretty Boy’ als de beste bokser van dit moment wordt beschouwd.

Vereerd

Mayweather besloot het afgelopen weekend zijn ervaringen te delen met het professionele basketbalteam de Miami Heat en gaf een speech om hen er aan te herinneren dat er hard werk en toewijding voor nodig is om kampioen te blijven.

Miami Heat ster LeBron James, die dit jaar met zijn team de NBA-titel voor de tweede keer op rij verdedigt, was vereerd met het bezoek van Mayweather. “Wij proberen twee titels te verdedigen. Hij verdedigt zijn titels al een behoorlijke tijd. Het is zeker spannend als één van de beste bokser aller tijden in de buurt is. Het is iets waar je nog jaren over zult praten. Wij zijn vereerd en gezegend met zijn bezoek,” aldus James.