Aan de jarenlange samenwerking tussen David Price en trainer/coach Franny Smith is een einde gekomen. Price heeft besloten zijn krachten te bundelen met Adam Booth om zijn carrière nieuwe leven in te blazen.

“Het is een nieuwe start”

Price besloot na zijn nederlagen tegen Tony Thompson dat het de hoogste tijd was voor verandering. Hij heeft er alle vertrouwen in dat Booth, de trainer van voormalig wereldkampioen David Haye, hem weer naar de top zal brengen.

“Het is een nieuwe start. Ik heb de passie hervonden en kijk ernaar uit om in vorm te komen en een paar dingen recht te zetten. Onlangs heb ik met een handvol trainers van wereldklasse contact opgenomen en aan Adam gevraagd of ik langs kon komen voor wat advies. Na een kort gesprek bracht ik het idee naar voren of hij mij misschien kon trainen. Na een paar sessies, gewoon om te kijken hoe het verliep, besloot Adam mij te gaan trainen. Ik heb een goed gevoel over deze stap en geloof dat Adam de aangewezen persoon is, die het beste uit mij naar boven kan halen,” aldus Price.