SUPERKOMBAT is begonnen met het zoeken naar de New Asian Hero. De eerste internationale selecties vinden plaats tijdens SUPERKOMBAT New Heroes VI (31 oktober) en de Unified World Championships, die plaatsvinden gedurende het Oriental Festival in Carrara op 3 november. Alle Aziatische vechters die deel wil nemen aan de selecties kunnen contact opnemen met SUPERKOMBAT.

New Asian Hero

“Vanaf januari, toen we met het New Heroes project begonnen, hadden we evenementen in meer dan 10 landen gespreid over 3 continenten. Nu werken we samen met het Oriental Festival en zullen tussen 31 oktober en 3 november verder gaan met ons plan. Meer dan 5000 vechters uit 113 landen zullen deelnemen aan de Unified World Championships en de beste van hen worden geselecteerd voor SUPERKOMBAT. Ik ben ervan overtuigd dat we de New Asian Hero zullen ontdekken. Iedere dag hebben we try-outs om onze Nieuwe Held te vinden,” aldus Eduard Irimia, president van SUPERKOMBAT.

Ook zullen de beste vechters die deelnemen aan de Unified World Championships in Carrara worden geselecteerd voor de volgende SUPERKOMBAT evenementen. Alle vechters in de klasse tot 67 kilogram en in de klasse +91 kilogram worden begeleid door de sterren en officials van SUPERKOMBAT.