Op vrijdag 8 november keert Badr ‘Bad Boy’ Hari terug in de ring. De veelbesproken kickbokser zal het dan tijdens het tweede Legend evenement in Moskou opnemen tegen de levende K-1 legende Alexey Ignashov.

Wereldtop

Evenals Hari kwam ook Ignashov dit jaar slechts één keer in actie. De bijna twee meter lange Rus, die de bijnaam ‘The Red Scorpion’ draagt, was aan het begin van deze eeuw een geduchte tegenstander. Met overwinningen op Peter Aerts, Remy Bonjasky en Semmy Schilt behoorde Ignashov zo’n tien jaar geleden tot de absolute wereldtop.

Ook Hari moest er in 2003 aan geloven. Tijdens It’s Showtime in de Amsterdam ArenA sloeg de Rus Hari in de derde ronde met een rechterhoek knock-out. Hari wist zeven jaar later tijdens de K-1 World Grand Prix 2010 in Yokohama zijn nederlaag recht te zetten. Destijds werd hij na drie rondes unaniem als winnaar aangewezen.

Eerder kondigde Legend de rematch tussen Mirko Filipovic en Alexander Emelianenko aan. De eerste ontmoeting werd overtuigend gewonnen door Filipovic en kenners denken ook dat de rematch door de Kroaat gewonnen zal worden. “Ik denk dat een rematch tegen een legende, die in zijn vaderland vecht, zijn territorium, Cro Cop en zijn team die speciale uitdaging geeft waar wij naar opzoek zijn,” aldus Orsat Zovko, de manager van Cro Cop.

Het programma is als volgt:

1. Reserve partij, K-1, -93 kilogram
Andrei Stoica vs Agron Preteni

2. Super Fight, K-1, -70 kilogram
Chingiz “Chinga” Allazov vs Warren Stevelmans
 
3. Super Fight, MMA, -77 kilogram
Eduard Vartanyan vs Florent Betorangal

4. Big 4 Halve finale 1, K-1, -93 kilogram
Zabit “Mowgli” Samedov vs Melvin “No Mercy” Manhoef

5. Big 4 Halve finale 2, K-1, -93 kilogram
Sahak “Hak” Parparyan vs Pavel “Caiman” Zhuravlev

6. Super Fight, MMA, -77 kilogram
Paul “Semtex” Daley vs Alexander “Bad Boy” Yakovlev

7. Super Fight, K-1, 93+ kilogram
Badr “The Golden Boy” Hari vs Alexey “Red Scorpion” Ignashov

8. Big 4 Finale, K-1, +93 kilogram
 
9. Super Fight, MMA, +93 kilogram
Alexander Emelianenko vs Mirko ‘Cro Cop’ Filipovic