Beste sportvrienden. Na 20 jaar ervaring als promotor van vechtsportevenementen denk je toch alles meegemaakt te hebben. Toch blijkt dit niet het geval.

“Dit blijkt echter te veel moeite en ze haakt af”

“Afgelopen zaterdag heeft Chloe Bruce zich afgemeld voor het gala waar ik met haar sinds mei van afgelopen jaar (schriftelijk) een afspraak over had. Sinds mei heb ik continue contact gehad met haar om de lijn zo kort mogelijk te houden en er op toe te zien dat de afspraken worden nagekomen. Van deze afspraken zijn e-mails te overleggen. Gezien de duidelijke afspraak en haar bevestiging heb ik ook de beslissing genomen om haar groot op de poster te plaatsen.”

“Eind oktober (dus kort geleden) kwam zij met de eis dat ze op zaterdag zowel heen als terug moest vliegen in verband met het feit dat zij met een film bezig was in Zuid-Spanje. Hoewel deze eis als donderslag bij heldere hemel kwam heb ik alles geprobeerd om vanaf de door haar gekozen luchthaven een verbinding te vinden. Dit bleek echter onmogelijk! Wel was het mogelijk om een directe vlucht op zaterdagochtend heen, en een directe vlucht zondagochtend vroeg te regelen bij een luchthaven 2 uur vanaf haar locatie. Dit blijkt echter te veel moeite en ze haakt af.”

“Ik heb dit echt in deze vorm nog nooit meegemaakt. De afspraken staan op papier, ik ben vanaf mei met haar bezig en heb bijna wekelijks een mail gestuurd. Een grote domper op het evenement! Daar neem ik mijn verantwoordelijkheid voor en wil dus met deze e-mail iedereen inlichten over het feit dat ze niet aanwezig zal zijn. De mensen die (mede) voor haar een kaartje hebben gekocht hebben nu nog een week om het weer tegen terugbetaling in te leveren bij het voorverkoopadres!”

“Het is voor mij als promotor een bittere pil, maar tegen dergelijke onbetrouwbaarheid kan ik niet op. Ik wil iedereen dan ook verzoeken de afmelding onder de aandacht te brengen. Hoe pijnlijk dan ook! Het spijt mij deze mededeling te moeten doen, maar ik wil geen gebakken lucht verkopen op het gala. Ondanks de afmelding van ‘mevrouw Bruce’ gaan wij er met zijn allen een topevenement van maken,” aldus Milco Lambrecht van Rings Events Company.