David Price zal op 14 december in Duitsland proberen zijn sportcarrière weer op de rails te krijgen. De ruim twee meter lange Brit, die onlangs de samenwerking aanging met Adam Booth en Team Sauerland, hoopt na twee nederlagen op rij een overwinning te boeken op de Russische reus Evgeny Orlov.

“Ik kan niet wachten om weer in de ring te staan”

“Ik ben blij met dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière. Mijn trainingen met Adam verlopen erg goed. We hebben een aantal aanpassingen verricht en gewerkt aan nieuwe dingen voor dit gevecht. Orlov is een harde jongen, dus ik onderschat hem zeker niet. Ik heb hem in verschillende trainingskampen meegemaakt en zien vechten. Ik weet dus wat me te doen staat om hem te verslaan. Ik kan niet wachten om weer in de ring te staan,” aldus Price.

Promotor Kalle Sauerland heeft alle vertrouwen in Price en gelooft dat hij nog steeds de potentie heeft om de absolute top te bereiken. “Het wordt een zware stap en een geweldige leerervaring voor hem. Er is geen twijfel mogelijk dat David de potentie heeft om wereldkampioen te worden, maar we moeten de dingen één voor één bekijken en hem de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen als een vechter.”