Het ziet er ‘voorlopig’ niet naar uit dat er een rematch komt tussen Tyson Fury en Dereck Chisora. Volgens Peter Fury, de trainer en oom van Tyson, lopen er veel zwaargewichten rond om uit te kiezen en willen ze verder kijken dan het Verenigd Koninkrijk.

“Alstublieft Kerstman, ik zal een brave jongen zijn”

“Wij hebben geen interesse om het tegen Chisora op te nemen omdat we nu verder kijken dan het nationale niveau. Omdat iedereen het tegen Tyson op wil nemen, lopen er genoeg zwaargewichten rond om uit te kiezen. Tyson hervat in januari zijn training en we zijn nu al bezig met mogelijke tegenstanders,” aldus Peter Fury.

Tyson Fury lijkt het echter niet helemaal met zijn oom eens te zijn. Uit een verlanglijstje voor kerstmis blijkt dat de Brit wel interesse heeft om het tegen Chisora op te nemen. “Ik denk eraan om uit mijn pensioen te komen en in 2014 de zwaargewicht divisie te verpletteren. Hier is mijn verlanglijstje voor Kerstmis. Klitschko, Wilder, Charr, Chisora, Ruiz, Jennings, Brown, Arreola, Adamek, Pulev, Povetkin, Stiverne. Alstublieft Kerstman, ik zal een brave jongen zijn,” aldus Fury.