Marcos Maidana heeft zich met zijn recente overwinning op Adrien Broner in de kijker gespeeld bij Floyd Mayweather Jr. De 30-jarige Argentijn veroverde vorige week in de Alamodome in San Antonio de WBA weltergewicht titel door een eenzijdige overwinning op Broner te boeken. Mayweather Jr. liet in een interview met Fighthype weten dat Maidana een potentiele tegenstander is en er een streep door de naam van Manny Pacquiao gezet kan worden.

“Niemand heeft hem verslagen en ik wil kijken of mij dat wel lukt”

“Maidana’s naam zit nu ook in de grabbelton. We weten allemaal dat op dit moment een gevecht tegen Pacquiao onwerkelijk is. De reden waarom dit gevecht niet zal plaatsvinden, is omdat ik nooit meer zaken wil doen met Bob Arum,” aldus Mayweather Jr.

Maidana is blij dat hij genoemd wordt als potentiele tegenstander voor Mayweather en wacht geduldig af. “Ik neem een tijdje rust en zal wachten totdat iemand me belt met een goed voorstel. Ik heb niets meer over een rematch tegen Broner gehoord. Ze zeiden dat ze een rematch willen, maar ik ben niet meer benaderd. Ik zou het graag tegen Mayweather opnemen omdat hij de nummer 1 is. Niemand heeft hem verslagen en ik wil kijken of mij dat wel lukt.”