Gevorg Khatchikian zal het op 1 februari tijdens het True Champions evenement in Brunssum opnemen tegen de Let Olegs Fedotovs. De 29-jarige Fedotovs, die zo’n vier jaar geleden de Global Boxing Union middengewicht titel veroverde, was twee jaar geleden ook al in Nederland te zien. Destijds verloor hij in Amsterdam van de Armeen Khoren Gevor. Eerder werd de Belg Michel Recloux benaderd om het tegen Khatchikian op te nemen, maar hij bleek geen interesse te hebben.

Laatste test

Voor Khatchikian zal het zijn laatste test worden als voorbereiding op zijn partij tegen de Duitse knock-out artist Benjamin Simon. De twee zouden eigenlijk op 26 oktober tegenover elkaar in de ring staan, maar de Duitser moest vanwege een blessure de partij aan zich voorbij laten gaan. De partij is verplaatst naar 27 april.

Rafik Harutjunjan en de Belg Vango Tsirimokos verzorgen de voorlaatste partij van de avond. Beide boksers waren te zien tijdens de meest recente Ben Bril Memorial in het Koninklijk Theater Carré en verlieten allebei als winnaar de ring. Harutjunjan was in zijn vijfde optreden te sterk voor Ahmed El Hamwi en Tsirimokos won op punten van Barry Groenteman. De tegenstanders van Melvin Wassing, Faruk Daku en Gian-Carlo Liesdek zullen de komende weken bekend gemaakt worden.