UFC middengewicht kampioen Chris Weidman zal later dit jaar in Las Vegas zijn titel verdedigen tegen Vitor Belfort. De 36-jarige Belfort is in het verleden positief getest op het gebruik van verboden middelen en maakt al een tijd gebruik van testosteron vervangende therapie.

Testosterongehalte

Weidman was blij om te horen dat het gevecht niet in BraziliĆ« maar in Las Vegas plaats zal vinden, maar heeft er weinig vertrouwen in dat zijn opponent volgens het boekje te werk gaat. “Ik ben blij dat het gevecht in Las Vegas plaatsvindt. Hij (Belfort) heeft de laatste twee jaar in BraziliĆ« gevochten en lijkt momenteel op de Hulk. Hij maakt gebruik van testosteron vervangende therapie en is in het verleden betrapt op het gebruik van testosteron en ik weet niet op wat nog meer.”

“Voor een man die 36 jaar oud is en een veel hoger testosterongehalte dan mij heeft, is niet echt eerlijk te noemen. Ik ben dus blij dat ik in Las Vegas vecht en ik hoop dat ze hem goed testen om ervoor te zorgen dat hij niet vals kan spelen,” aldus Weidman.