In februari is het alweer een jaar geleden dat de Braziliaan Antonio Rogerio Nogueira voor het laatst in de Octagon stond. De tweelingbroer van Antonio Rodrigo Nogueira kampt al een geruime tijd met blessures, maar heeft zijn training weer hervat en hoopt in mei of juni weer in actie komen.

Langzaamaan hervatten

“Ik hoor mensen praten over een gevecht tegen Shogun, Phil Davis of Gustafsson, maar de waarheid is dat er nog niets geregeld is voor mijn volgende gevecht. Ik heb mijn training weer hervat en hoop dat ik in mei of juni weer in actie kan komen.”

“Ik heb een lange tijd niet kunnen trainen, dus nu moet ik mijn training langzaamaan hervatten om nieuwe blessures te vermijden. Ik heb vijf maanden nodig om me volledig voor te bereiden op een gevecht,” aldus Nogueira.

De 37-jarige Braziliaan kwam de afgelopen drie jaar slechts drie keer in actie. Zijn meest recente overwinning vond plaats op 2 februari 2013 in het Mandalay Bay Events Center in Las Vegas. Daar werd hij na drie ronden van vijf minuten unaniem als winnaar verkozen boven Rashad Evans.