WBA weltergewicht kampioen Marcos Maidana zal in april zijn titel verdedigen tegen Adrien Broner, maar de Argentijn had liever met iemand anders de ring gedeeld. In een interview vertelt Maidana dat hij het maar al te graag tegen Floyd Mayweather Jr. op wil nemen en dat het hem echt om de strijd gaat en niet alleen om het grote geld wat er mee gepaard gaat.

“Mayweather is niet onverslaanbaar”

“Ik weet dat het moeilijk is om een gevecht te krijgen tegen Mayweather Jr. Iedereen wil het tegen hem opnemen en dan niet alleen voor de uitdaging, maar ook om het grote geld wat er mee gepaard gaat. Het zou geweldig zijn als ik een kans krijg. Ik kom om te winnen, niet alleen voor het geld. Mayweather is niet onverslaanbaar. Dat is geen enkele bokser. Hij is erg goed, maar iedereen kan verliezen omdat in een gevecht alles kan gebeuren,” aldus de 30-jarige Argentijn.

Maidana kan zich nu eerst richten op zijn onlangs aangekondigde rematch tegen Adrien Broner van wie hij vorige maand in San Antonio overtuigend won. Naar verwachting zal de rematch op 19 of 26 april plaatsvinden.