Na maanden felle ruzies vol hatelijke opmerkingen met haar aartsrivale Miesha Tate, is het leuk om UFC bantamgewicht kampioene Ronda Rousey weer eens van haar positieve kant te zien. In een gesprek met de vechtsportmedia is Rousey vol lof over haar aanstaande tegenstandster Sara McMann.

Olympiërs

“Ik verheug me er enorm op om me tegen een atleet als Sara te testen. Het is voor iedereen een uitdaging. Ik heb geen negatief ding te zeggen over haar,” aldus de kampioene. Het is duidelijk dat Rousey het een eer vindt om het tegen de oud-olympiër op te nemen. McMann schreef in 2004 tijdens de Olympische Spelen van Athene geschiedenis door als eerste Amerikaanse een zilveren medaille bij het worstelen te winnen. Rousey won vier jaar later tijdens de Olympische Spelen van Peking een bronzen medaille bij het judo.

De twee zullen het op 22 februari in het Mandalay Bay Events Center in Las Vegas tegen elkaar opnemen. In de voorlaatste partij van de avond zal voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rashad Evans zijn krachten meten met zijn goede vriend Daniel Cormier.