Volgens UFC-president Dana White betreurt voormalig UFC zwaargewicht kampioen Brock Lesnar de manier waarop hij afscheid van het MMA heeft genomen. De 36-jarige Amerikaan verloor in 2011 op technisch knock-out van Alistair Overeem en besloot daarna een punt achter zijn carrière te zetten.

“Hij voelde zich niet goed en wist niet waarom”

Dana White heeft nog regelmatig contact met de WWE-ster en onthulde onlangs dat de mogelijkheid bestaat dat Lesnar ooit weer voet in de Octagon zal zetten.

“Hij heeft er spijt van. Of hij weer in actie wil komen? Ik ben er zeker van dat hij dat wil. We zullen zien hoe het gaat. Hij werd de eerste zwaargewicht kampioen met diverticulitis. Hoe zou hij zonder deze ziekte gepresteerd hebben? Vanaf dag 1 tot zijn laatste gevecht had hij er last van. Hij voelde zich niet goed en wist niet waarom. Dat raakte hem,” aldus White.

White heeft mooie herinneringen aan Brock Lesnar in de UFC en vindt het een knappe prestatie dat hij in zijn vierde professionele MMA-partij UFC zwaargewicht kampioen werd. “Hij zegt dat als hij zich goed gevoeld had, hij beter had kunnen presteren. Ik zei tegen hem, ‘Je bent gestoord’. Het was leuk om Brock erbij te hebben.”