Voormalig buurtwachter George Zimmerman, die in februari 2012 werd vrijgesproken van de moord op de 17-jarige Trayvon Martin, zal het in maart in de ring opnemen tegen de Amerikaanse rapper Earl Simmons, beter bekend als DMX.

“Ik sla hem helemaal lens”

De bokswedstrijd wordt georganiseerd door Damon Feldman, die naam maakte door beroemdheden als Danny Bonaduce, Jose Canseco en Dustin Diamond in de ring te krijgen.

“Ik heb meer dan 15.000 e-mails ontvangen van allerlei beroemdheden. Het is uiteindelijk DMX geworden. Hij daagde Zimmerman via TMZ uit. Het is controverse versus controverse. Dit land wil Zimmerman een flink pak rammel zien krijgen. Floyd Mayweather Sr. is de scheidsrechter. Wij kunnen niet wachten,” aldus Feldman.

Volgens Feldman is de 30-jarige Zimmerman zich al volop aan het voorbereiden. Of DMX al aan de training begonnen is, is Feldman niet bekend. De 43-jarige rapper heeft wel beloofd Zimmerman op wat voor manier dan ook helemaal tot moes te slaan. “Ik sla hem helemaal lens. Ik zal elke regel breken om ervoor te zorgen dat hij krijgt wat hij verdient.”

Het gevecht is online te bekijken en de opbrengsten gaan naar het goede doel.