Manny Pacquiao is vastbesloten om Timothy Bradley te onttronen als weltergewicht kampioen bij de World Boxing Organization. De Filippijn verloor de titel in 2012 en krijgt op 12 april de kans om in Las Vegas de titel te heroveren.

“Ik kijk ernaar uit om weer in Las Vegas te boksen”

“Ik wil mijn titel terug en ik ben bereid om aan mijn zwaarste trainingskamp ooit te beginnen om mijn partij tegen Tim Bradley te winnen. Ik kijk ernaar uit om weer in Las Vegas te boksen. En zoals altijd draag ik ook dit gevecht aan mijn landgenoten over de hele wereld op,” aldus Pacquiao.

Freddie Roach, de trainer van Pacquiao, vindt dat Bradley niet iemand is om te onderschatten en weet dat Pacquiao het onderste uit de kan moet halen om de titel te heroveren. “Tim Bradley is één van de hardere jongens. Daar was ik getuige van toen ik hem vorig jaar in actie zag tegen Rusland Provodkinov. Tim deed het nog beter dan toen hij in zijn vorige partij Marquez wist te verslaan. Tim is de kampioen en Manny en ik weten dat er genoeg werk te doen is om hem op 12 april te verslaan.”