George Groves lijkt eindelijk zijn welverdiende rematch tegen zijn landgenoot Carl Froch te krijgen. De Daily Star meldt dat de Engelse bokspromoter Eddie Hearn alles op alles zet om de Britten op 31 mei tegenover elkaar in de ring te krijgen.

Afhandelen

“We zijn van plan om deze week met elkaar om de tafel te gaan zitten en de deal af te ronden. Op dit moment zijn er nog een aantal dingen waar ze het nog niet met elkaar over eens zijn. Ik zorg ervoor dat ze met elkaar in gesprek gaan en de dingen afhandelen. Niet letterlijk hoop ik. Ik denk dat we een locatie nodig hebben waar we op zijn minst 60.000 man in kwijt kunnen,” aldus Hearn.

The Etihad Stadium, The Emirates Stadium, Old Trafford en The City Ground worden overwogen als mogelijke locaties voor het gevecht.

De 36-jarige Froch wist op 23 november met succes zijn IBF en WBA-titels in het super middengewicht te verdedigen door Groves op technisch knock-out te verslaan. Howard John Foster, de derde man in de ring, stopte de partij destijds in de negende ronde nadat Groves volgens hem niet meer in staat was om verder te boksen. Een beslissing waar Groves en menigeen anders over denken.