Op zaterdag 15 maart organiseren Fightsport Matchmaking en M Sports de volgende editie van ‘Fight For Victory’ in sporthal de Watertoren te Egmond aan Zee. Het hoofdprogramma bestaat uit 7 B-klasse partijen die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te komen bekijken. Alle B-klasse partijen zijn afgesproken over 5 ronden van 2 minuten.

Goed gevulde avond

De term ‘opkomend talent’ wordt vaak word gebruikt, maar bij Redouan Daoudi van El Otmani Gym/FC 030 is het ook 100 procent van toepassing. De mensen die hem hebben zien vechten weten waarom. Pas 17 jaar, niet bang om een stoot te nemen, en gegarandeerd spektakel! Hij neemt het dit keer op tegen Chakir Abdellaoui die uitkomt voor Gym Haarlem. Ook pas 18 jaar en Gym Haarlem kennende zal hij technisch sterk onderlegd zijn. Wie zal er in deze clash tot 72.50 kilogram winnen?

Luciano Babel (MAS) zal eindelijk zijn opwachting maken in Egmond aan Zee. Na eerdere blessures is hij nu helemaal klaar om zijn allereerste B-klasse partij op Fight For Victory te knokken. Fysiek sterk, conditioneel zeer goed en verder een man van ‘geen woorden maar daden’. Hij neemt het op 15 maart op tegen Eric Sousa die uitkomt voor Silent Dragon onder leiding van Bien Gunning. De sportieve Rotterdammer eet, leeft en ademt sport. In het dagelijks leven is hij personal trainer. Op conditioneel vlak doet hij niet onder aan Babel. We zullen zien wie er die dag het meest in vorm is. Deze wedstrijd is afgesproken op -70.00 kilogram.

De B-klasse partij op -86,18 kilogram, tussen Gilberto van Es (Pancration) en Daniel Ciric (Nebbe Ciric), is een wedstrijd die het publiek nog wel eens kan verrassen. Daniel is in Noord-Holland nog niet zo bekend, maar als het aan hem ligt gaat daar op 15 maart verandering in komen! Gilberto heeft vaker op Fight For Victory gevochten en altijd goede partijen neergezet. We verwachten dit keer niks anders van hem!

Regilio vd Ent (M Sports) timmert ondertussen lekker aan de weg en heeft zijn laatste 5 partijen gewonnen. Dat hij veel voor de sport over heeft, is duidelijk, hij reist dagelijks ruim 40 km heen en terug om de trainingen bij M Sports in Alkmaar mee te draaien. Zijn tegenstander op Fight For Victory is de 21-jarige Lofogo Sarour van Brutal Gym. Onder leiding van Marvin Alexander is Brutal Gym gestaag bezig om naam te namen in de kickbokswereld. Lofogo is een gemotiveerde jongen die absoluut door wil breken in de -70 kilogram klasse. Zal hij met de winst naar huis gaan?

Lokale held Sven Twisk (Team Boat) woont om de hoek bij Sporthal de Watertoren en staat te trappelen om weer acte de présence te geven op Fight For Victory. Hij gaat de uitdaging aan met Mike Gijbels van Team Gunyar. Mike komt altijd op met zijn superman cape en geniet optimaal van zijn moment in de ring. Sven zal er echter alles aan doen om zelf met de winstbeker naar huis te gaan. Dit kan niet anders dan een interessante wedstrijd worden op -66 kilogram tussen twee keiharde knokkers.

Op het programma staat ook een partij in het lichtgewicht tussen twee techneuten. Illias Ennahachi (El Otmani Gym/FC 030) kwam in de C-klasse amper aan wedstrijden. Hij vecht nu op -61 kilogram en is een klasse omhoog gegaan. Hij heeft inmiddels twee B-klasse partijen geknokt en beide gewonnen. Hij kruist 15 maart de handschoenen met Yassir Imounachen, die uitkomt voor FFC. De vechters van Lucien Carbin hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Een sterke clinch, en combinaties die zijn weerga niet kennen. Mix dat met de stijl van Ennahachi en het word ongetwijfeld een partij om van te smullen!

Ook de dames worden niet vergeten op Fight For Victory. Minh Tran (Team Iron) heeft zich vrij snel door de C-klasse geknokt en is blij met haar debuut in de B-klasse. Zij wil haar stijgende lijn graag voortzetten. Maar gaat haar tegenstandster daarmee akkoord? Djura de Vries (Aihato Gym) is na een tijdje afwezigheid weer terug tussen de touwen. Zij is in de B-klasse een dame om rekening mee te houden. Wie er met de winst vandoor gaat, zal moeten blijken op 15 maart!

Verder staan er diverse C- en N-klasse kickbokspartijen gematched. Kortom: een goed gevulde avond voor de vechtsportliefhebber! Het geheel is onder auspiciën van de FOG (Sectie Ring Contact Sporten).

Het hoofdprogramma is als volgt:

Gilberto van Es (Pancration) vs Daniel Ciric (Nebbe Ciric)
Redouan Daoudi (El Otmani Gym/FC 030) vs Chakir Abdellaoui (Gym Haarlem)
Luciano Babel (MAS) vs Eric Sousa Silent (Dragon BG)
Regilio vd Ent (M Sports) vs Lofogo Sarour (Brutal Gym)
Sven Twisk (Team Boat) vs Mike Gijbels (Team Gunyar)
Ilias Ennahachi (El Otmani Gym/FC 030) vs Yassir Imounachen (FFC)
Minh Tran (Team Iron) vs Djura de Vries (Aihato Gym)

Informatie over het evenement:

Evenement: Fight For Victory
Datum: Zaterdag 15 maart
Plaats: Egmond aan Zee
Locatie: Sporthal de Watertoren
Adres: Watertorenweg 36
Aanvang: 18:00 uur – deuren open om 17:00