Anthony Johnson keert in april voor het eerst sinds 2012 terug in de Octagon. De 29-jarige Amerikaan kreeg het afgelopen weekend van de UFC te horen dat hij terug kon keren en het op 26 april in de Baltimore Arena in Baltimore op zal nemen tegen Phil Davis.

“Hij is Team Alistair”

Hoewel Johnson pas over een paar weken met zijn voorbereiding begint, is hij wel op de sportschool aanwezig om zijn goede vriend Rashad Evans klaar te stomen voor zijn gevecht tegen Daniel Cormier. Daarnaast traint hij ook met Vitor Belfort, van wie hij twee jaar geleden in zijn laatste UFC-partij verloor.

Een persoon die over een paar weken niet aanwezig zal zijn wanneer Johnson met zijn voorbereiding begint is Alistair Overeem. De voormalig Strikeforce en DREAM zwaargewicht kampioen verliet onlangs de Blackzilians en koos ervoor om zich in Thailand voor zijn gevecht tegen Frank Mir voor te bereiden.

Johnson laat er geen traan om dat Overeem vertrokken is. “Ik heb geen ruzie met hem, ik geef gewoon niets om hem. Hij is geen Blackzilian, dat is hij ook nooit geweest. Hij is Team Alistair,” aldus Johnson.