Zondag 16 maart wordt in Sportcentrum Leek de derde editie van North vs The Rest georganiseerd. Dit is het grootste Muay Thai & MMA evenement in het noorden van Nederland. Ook dit jaar slaan baguala-Gym en Stichting Vechtsport Promotie Noord de handen weer ineen voor een zondag vol show en entertainment.

Samen sociaal sterk en sportief

Met een fantastische line up, en een sportieve sfeer en fantastische danseressen komt u werkelijk niets tekort.

Paulo Boer uitkomend voor Aihato uit Groningen komt uit in een MMA Pro partij voor de Nederlandse titel tot 80 kilogram tegen Galayev Islam van Manhoef F&F uit Amsterdam. Miles Simson van Vos Gym uit Amsterdam, de Nederlandse titelhouder van de W.F.C.A., neemt het op tegen Marino Schouten van M-Sports uit Alkmaar, de Nederlandse titelhouder van de NOVER. Deze partij is afgesproken op een gewicht tot 80 kilogram en gaat over 5 ronden van 3 minuten op Muay Thai regels. De winnaar mag zich de kampioen van Nederland noemen bij de World Full Contact Association. Verder staan er nog 6 partijen in de A-klasse en 8 partijen in de B-klasse op het programma en de opkomende talenten in de C- en N-klasse krijgen ook zeker de kans om zich op het grote toneel te laten zien.

Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan de actie ‘Fiets voor een Huis’. Voor deze actie zullen onder andere een aantal Leeksters op 30 augustus 2014 de Col du Galibier beklimmen op de racefiets. Voor iedere opgebrachte 1000 euro wordt een huis gebouwd voor een gezin in Bangladesh. North vs The Rest ondersteunt dit doel van harte en draagt graag een steentje bij aan dit sportieve project. Samen sociaal sterk en sportief!

 

North_vs_the_rest_poster_A2.indd