UFC bantamgewicht kampioene Ronda Rousey heeft een drukke tijd in het verschiet. Het oogappeltje van UFC-president Dana White werd eerder gestrikt voor twee enorme filmprojecten en zal voor haar rol in Entourage vanaf maart in de studio’s te vinden zijn. Daarnaast zal ze dit jaar drie keer in actie komen.

“Welke andere vechter maakt zich daar nou druk om?”

White heeft niets dan bewondering voor de 27-jarige Amerikaanse. Hij noemde haar eerder de hardst werkende persoon die hij ooit heeft ontmoet en het doet hem goed dat Rousey hart voor de zaak heeft.

“Ik las eerder dat ze zenuwachtig was over de pay-per-view opbrengsten. Dat is ongelooflijk. Welke andere vechter maakt zich daar nou druk om?”

“Dat vind ik zo mooi aan haar, maar ik ben er wel blij om dat ze zich daar druk om maakt. Dat is één van de vele dingen die ik zo leuk vind aan Ronda Rousey. Ronda is de hardst werkende persoon die ik ooit ontmoet heb, vooral in deze sport. Ze is de hardst werekende persoon die ik ooit ontmoet heb en ze doet alles op de juiste manier,” aldus Dana White.