Global Fighting Championship heeft bekendgemaakt tegenover wie Badr Hari op 29 mei in Dubai in de ring staat. Hari neemt het voor de derde keer in zijn veelbesproken carrière op tegen de Australiër Peter Graham.

Hari vs Graham III

Hari en Graham treffen elkaar in de halve finale van het Global Fighting Championship viermanstoernooi. De andere deelnemers zijn Arnold Oborotov en Stefan Leko.

Voor Hari wordt het zijn eerste gevecht sinds zijn overwinning op Alexey Ignashov in november vorig jaar. De 38-jarige Graham, die naast zijn carrière als kickbokser ook actief is als Mixed Martial Artist, vocht op 23 maart 2013 zijn laatste kickbokspartij. Destijds rekende hij in Canberra op knock-out af met Erik Nosa.

Hari en Graham troffen elkaar in 2006 voor het eerst in de ring. Hari haalde zich destijds de woede van Graham op de hals door hem tijdens de persconferentie een kus te geven. Het gevecht werd uiteindelijk gewonnen door Graham, die Hari in de derde ronde door middel van knock-out uitschakelde.

Ruim anderhalf jaar later revancheerde Hari zich door tijdens de K-1 World GP 2007 in Hong Kong Graham op punten te verslaan.

Ook Peter Aerts zal weer in actie komen. De drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen zal het opnemen tegen de Amerikaan Dewey Cooper.