Op 28 april 2014 is A1 World Combat Cup door de zaakwaarnemer van Badr Hari geïnformeerd, dat Badr Hari zijn partij op 17 mei 2014 tegen Ismael Londt niet zal vechten. Badr Hari heeft hierna een persbericht doen uitgaan waarin hij zijn fans hiervan op de hoogte brengt, en motiveert waarom hij zijn partij niet vecht.

“Handdoek in de ring”

A1 World Combat Cup betreurt de keuze van Badr Hari zeer, omdat A1 World Combat Cup en zeker ook de kickboxfans in Nederland erg naar deze partij hebben uitgekeken. A1 World Combat Cup laat de gegeven motivatie van Badr Hari om de partij niet te vechten geheel voor zijn rekening.

A1 World Combat Cup is voornemens het evenement op 17 mei 2014 gewoon doorgang te laten vinden, omdat naast de hoofdpartij ook andere goede vechters in alle klassen hun partijen komen vechten. Met de nodige uitstraling, klasse en entourage wil A1 World Combat Cup sportliefhebbers een geslaagd evenement voorleggen.

De heer Ali Gunyar, geeft namens A1 World Combat Cup aan:

“Wij zijn van mening dat Team Badr Hari de handdoek te vroeg in de ring heeft gegooid. Zeker gezien de inspanningen die A1 World Combat Cup heeft gepleegd om Badr Hari de kans te geven weer eens een grote partij tegen een zeer aansprekende tegenstander in Nederland te vechten. Een vergunning verkrijgen voor een groot kickbox evenement in Nederland is momenteel niet gemakkelijk, maar wij zijn nog steeds positief gestemd over een gunstige afloop.
Wij voelen ons genoodzaakt ons uiterste best te doen om deze korte termijn nog een passende tegenstander te vinden voor Ismael Londt op 17 mei aanstaande.”

A1 World Combat Cup zal op haar website actuele informatie delen over het evenement, de kaartverkoop en haar prijsbeleid naar aanleiding van de wijziging.

Voor nadere informatie:

A1 World Combat Cup Eindhoven
Contactpersoon: de heer Ali Gunyar
Email: ali@alfidgym.com