De UFC moet op zoek naar een andere hoofdpartij voor The Ultimate Fighter: Brazil 3. Op 31 mei zou voormalig UFC zwaargewicht kampioen Junior Dos Santos het in Sao Paulo opnemen tegen Stipe Miocic. Wegens een gebroken hand heeft Dos Santos zich terug moeten trekken.

“Ik ben erg verdrietig”

Dos Santos vindt het erg jammer dat het gevecht niet door kan gaan en hoopt dat hij na zijn blessure alsnog in Brazilië mag vechten. “Ik ben erg verdrietig. Ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn fans, de UFC en mijn tegenstander Stipe Miocic. Ik hoop dat als mijn hand genezen is, ik een andere kans krijg om in Brazilië te vechten.”

UFC CEO in Brazilië, Grace Tourinho, heeft aan Combat laten weten dat de organisatie op zoek is naar een nieuwe hoofdpartij of een vervanger voor Dos Santos.

Aanvankelijk zouden Chael Sonnen en Wanderlei Silva de hoofdpartij voor hun rekening nemen, maar dit gevecht is verplaatst naar UFC 175 in Las Vegas nadat Silva verwondingen opliep tijdens een vechtpartij met Sonnen tijdens de opnames van The Ulitimate Fighter: Brazil 3.