Hoewel de vooruitzichten voor een gevecht tussen Floyd Mayweather Jr. en Manny Pacquiao niet positief zijn, heeft Bob Arum er het volste vertrouwen in dat de twee elkaar voor het einde van 2016 in de ring zullen treffen. Dat maakte de 82-jarige promotor, die in het verleden onder andere heeft samengewerkt met Muhammad Ali, Sugar Ray Leonard en Roberto Duran, onlangs bekend.

Illegale praktijken

Een gevecht tussen Mayweather Jr. en Pacquiao is iets waar de fans al jaren reikhalzend naar uitkijken. Volgens velen onder hen mag de winnaar van dat gevecht zich de beste bokser ter wereld noemen.

“Ik denk dat ze het uiteindelijk tegen elkaar opnemen,” zei Arum, de promotor van Pacquiao. “Wij staan er in ieder geval voor open en zijn bereid om op ieder moment met hen om de tafel te gaan zitten.”

Echter heeft Mayweather Jr. in het verleden aangegeven het niet tegen Pacquiao op te nemen zolang Arum zijn promotor is. Mayweather Jr. verdenkt Pacquiao van illegale praktijken omdat hij wereldtitels in acht gewichtsklassen veroverd heeft.