De spanning stijgt. Het wordt maandagavond in het Topsportcentrum Rotterdam echt een boksfeest om van te genieten. Gelukkig hebben zich de afgelopen dagen geen onaangename verrassingen meer voorgedaan, zodat het programma in tact blijft. Niet zonder trots kan verder gemeld worden dat alle VIP-tafels zijn uitverkocht en met de kaartverkoop loopt het ook beter. Vooral de laatste dagen trekt de belangstelling aan.

“Ik ben getriggerd”

De boksers staan er klaar voor. Stephen Danyo kan bijna niet wachten om de ring in te stappen. “Ik ben getriggerd. Dit wordt mijn kans om de fans in Rotterdam van mijn kwaliteiten te overtuigen. “Zwaargewicht Don Diego Poeder kijkt met dezelfde ambitie uit naar maandag. “Ik heb er lang op moeten wachten. Maar ik ben er van overtuigd dat ik geen spijt krijg van mijn comeback.” Gian-Carlo Liesdek: “Voor mij is het ook een utdaging. Ik heb me in Las Vegas en in Engeland terdege voorbereid op mijn partij.”

Een uniek feitje: de ambassadeur van Letland heeft aangekondigd het gala te willen bezoeken. Hij komt speciaal kijken naar Don Diego Poeder zijn tegenstander Edgars Kalnars, de nummer 2 op de ranking in zijn land.