Tyson Fury heeft al meerdere malen aangegeven het tegen Wladimir Klitschko op te willen nemen, maar denkt niet dat dit er ooit van zal komen. Volgens de Brit is het onmogelijk de WBA, IBF en WBO wereldkampioen op andere gedachten te brengen, zelfs niet met een wapen tegen zijn hoofd.

“Diep van binnen weet ik dat hij het nooit tegen me opneemt”

“Ik denk niet dat je Wladimir Klitschko kan dwingen om het tegen me op te nemen. Zelfs niet als je een wapen tegen zijn hoofd zet,” zei Fury tegen Buncey’s Boxing Podcast. “Ik weet dat hij dat niet wil, dus ik verwacht daar helemaal niets van en denk er zelfs niet aan.”

“Diep van binnen weet ik dat hij het nooit tegen me opneemt. Ik roep al een jaar dat hij niet tegen me vecht. Dat is een gevoel dat ik krijg. Ik kan in de toekomst kijken en zien dat Wladimir Klitschko het niet tegen me opneemt.”

Op dit moment bereidt Fury zich voor op zijn partij tegen Dereck Chisora. De Britten staan op 26 juli in Manchester voor de tweede keer tegenover elkaar in de ring. Fury is ervan overtuigd dat hij ook deze keer zal zegevieren.