Antonio ‘Bigfoot’ Silva was niet blij toen hij op de sociale media las dat Josh Barnett een gevecht tegen hem niet ziet zitten. Barnett gaf aan dat een gevecht tegen Silva voor hem geen toegevoegde waarde heeft.

“Hij wil graag de ‘good guy’ zijn”

“Het is grappig dat hij dit soort dingen zegt. Hij heeft onlangs van iemand verloren die ik knock-out heb geslagen en ik sta op de ranglijst 1 positie boven Barnett. Ik kon er alleen maar om lachen toen ik het las,” zei Silva.

“Om je de waarheid te vertellen, hij is anders dan dat hij zich voordoet. Toen ik met mijn vrouw op de Fan Expo aanwezig was, zat hij mij aan te staren omdat ik met mijn familie was. Hij wil graag de ‘good guy’ zijn, de grapjas. Wij zijn professionals en hij is een goede vechter, één van de beste vijf uit deze divisie, maar hij heeft zich in zijn laatste interview respectloos over mij uitgelaten.”

“Als zijn moeder hem geen manieren heeft geleerd, zal ik dat eens doen.”

De 34-jarige Silva kwam op 7 december 2013 voor het laatst in actie. Zijn gevecht tegen Mark Hunt eindigde in een onbeslist, maar door een positieve drugstest mag ‘Bigfoot’ pas op 7 september weer in actie komen.