Op donderdag 2 oktober organiseert Super Pro Sportcenter in samenwerking met R1N en adidas boxing een MMA-seminar onder leiding van niemand minder dan Fedor ‘The Last Emperor’ Emelianenko.

Beperkt aantal plaatsen

De 37-jarige Rus, die door velen als de beste Mixed Martial Artist aller tijden wordt beschouwd, verzorgt een drie uur durende seminar in het Super Pro Sportcenter. Deze seminar volgt in navolging op de succesvolle seminar die Dennis Krauweel samen met Fedor Emelianenko op 27 mei in Minsk verzorgde. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in! Dit kan door een e-mail te sturen naar youri@round1network.com.

Informatie over de seminar:

Datum: Donderdag 2 oktober
Plaats: Zevenbergen
Locatie: SuperSuper Pro Sportcenter
Adres: Campagneweg 38
Duur: 18:30 – 21:30

 

De kosten voor het seminar bedragen 75 euro.

round1-Seminar-Fedor-Emelianenko-in-Zevenbergen-1-BorderMaker round1-Seminar-Fedor-Emelianenko-in-Zevenbergen-2-BorderMaker round1-Seminar-Fedor-Emelianenko-in-Zevenbergen-3-BorderMaker round1-Seminar-Fedor-Emelianenko-in-Zevenbergen-4-BorderMaker round1-Seminar-Fedor-Emelianenko-in-Zevenbergen-5-BorderMaker round1-Seminar-Fedor-Emelianenko-in-Zevenbergen-6-BorderMaker round1-Seminar-Fedor-Emelianenko-in-Zevenbergen-7-BorderMaker round1-Seminar-Fedor-Emelianenko-in-Zevenbergen-8-BorderMaker